Deep cleaning van grootkeukens en horeca

Deep Cleaning van uw keuken is noodzakelijk om te voorkomen dat er broeihaarden van bacteriën en schimmels in uw keuken voor komen.

Een regelmatige DEEP CLEANING met de geschikte FOOD-GRADE chemicaliën kan dit voorkomen zodat je zorgeloos kan gebruik maken van uw keuken.

Keuken

Met een diepte reiniging gaan we verder dan een gewone dagelijkse reiniging of ook wel oppervlakte reiniging genoemd. Een dagelijkse schoonmaak volstaat niet om een goede hygiëne in de keuken te borgen, wellicht door de druk die in de meeste gevallen aanwezig is of door gebrek aan voldoende tijd en personeel.

Tijdens een diepte reiniging zal er op plaatsen gereinigd worden welke tijdens een dagelijkse reiniging niet bereikbaar zijn. Met het gebruik van stoomreinigers kunnen wij ervoor zorgen dat het diepe effect van stoomreiniging 99% van alle bacteriën vernietigd tot in de diepste Poriën.

Dieptereiniging van grootkeukens is een intensieve en grondige schoonmaak van alle oppervlakken en apparatuur in de keuken.

De frequentie van een dieptereiniging hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte van de keuken, het type voedsel dat wordt bereid, het aantal werknemers en de hoeveelheid verkeer in de keuken. Het wordt aanbevolen om dieptereiniging minstens één keer per jaar uit te voeren.

We werken met eigen reinigers die ervaring hebben in food cleaning en weten van aanpakken.


Technisch reinigen met verstand van chemicaliën en werken op een veilige verantwoorde manier is een vak.

Wat betekent "Food grade"

"Food grade" verwijst naar de materialen waarvan een product is gemaakt . Het geeft aan dat het is toegestaan ​​om het in direct contact te brengen met voedsel dat bedoeld is voor consumptie. Food-grade materialen zijn niet giftig en kunnen worden gebruikt binnen het aanbevolen temperatuurbereik

"De reinigers waren zeer beleefd. De keuken werd grondig gereinigd,
zelf konden we het niet beter doen. Bedankt voor de goede service.
"